top of page
Casas Patronales

Ons assortiment wijn is zorgvuldig samengesteld. U kunt bij De Wijnleverancier aan de scherpste prijzen wijnen online bestellen. 

Op deze pagina kan u al onze wijnen terugvinden van het Chileense wijnhuis Casas Patronales.

Gebruik zeker ook onze zoekfilter aan de linkerzijde om te zoeken op prijs of een bepaald type druif!

Over het wijnhuis Casas Patronales:

 

De wijngaarden van Casas Patronales ontstonden in 1990 toen 3 vrienden besloten om op hun gronden wijngaarden aan te planten. In 2001 begonnen ze aan het renoveren van één van de bestaande oude wijnkelders. Ultra moderne technologie werd geïnstalleerd om zo de beste kwaliteit aan wijnen te produceren. Vanaf 2003 is Casas Patronales hun wijnen gaan verkopen in Chile en overzees.

 

Alle wijngaarden van Casas Patronales zijn gelegen in de Maule Valley, één van de meest gerenommeerde wijnstreken in Zuid-Amerika. Uitmuntendheid is het streefdoel van Casas Patronales, niet alleen voor de reserva en reserva privada wijnen van het domein maar vanaf de basis willen ze het beste in het glas naar boven halen.
 

De druiven groeien niet zomaar op een stukje grond. Luisterend naar het terroir houden ze in alle opzichten rekening met welke druivenrassen waar worden gepland zodoende van elke variëteit, door klimaat, bodemgesteldheid, technologie en topografie zijn typische karakter naar boven te halen. Dit alles door mensen die met passie hun beroep uitoefenen.

bottom of page