top of page
Verzending

Verzending in België is steeds gratis bij een bestelling vanaf 60€. Indien uw bestelling minder bedraagt dan rekening wij een leverkost van 8,99€ aan.

 

Onze verzendingen gebeuren steeds via Transforce. Normaal gezien zal u het pakket 2 werkdagen na uw bestelling ontvangen. Transforce is een leveringsservice die kunnen uitleveren tot 22u 's avonds op werkdagen. Wanneer uw pakket vertrokken is met Transforce krijgt u een link van hen toegestuurd per mail met een tracking & trace code om het pakket gedetailleerd verder te kunnen volgen. 

 

Voor Kontich en randgemeenten van Kontich kunnen we ook zelf lokaal uitleveren in plaats van verzending met Transforce. 
 

Afhaling

U kan steeds alle bestellingen komen afhalen in ons afhaalpunt te Satenrozen 6A/6 in Kontich.
Gelieve wel steeds even per mail te laten weten wanneer u komt, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat er een medewerker aanwezig is en uw pakket reeds klaarstaat!

Retour

Indien een bepaalde wijn toch niet in uw smaak valt, kan u de resterende flessen steeds aan ons terugbezorgen. De verpakking en de flessen dienen wel ongeopend en zonder beschadigingen terug bezorgd te worden aan ons.

 

Indien u ze zelf terugbrengt naar ons magazijn is dit steeds kosteloos en gratis. U krijgt uw geld dan terug of u kan kiezen om een andere wijn te nemen. 
Indien u echter de wijnen wil terugbezorgen per postpakket, dan is de verzending wel voor eigen kosten. We kunnen de verzending naar ons wel voor u regelen, gelieve dan even per mail contact op te nemen hiervoor: info@wijnleverancier.be

 

LET OP! Indien u ze per postpakket aan ons terugbezorgt, zorg dan zeker dat ze stevig ingepakt zijn zodat er tijdens de verzending geen schade kan plaatsvinden! Schade is niet verzekerd en bijgevolg dus voor eigen rekening.

bottom of page